Portfolio

Benieuwd naar mijn grafisch werk? Hier vind je enkele van mijn realisaties. 

Visitekaartje WISL for growth – www.wisl.be

Flyer voor UBUNTU – ondersteuning voor bedrijven die willen groeien.

Flyer voor WISL loopbaancenter – www.wisl.be

Wenskaarten voor medewerkers van De Korf

De Korf koos uit mijn bestaande ontwerpen, met een gepersonaliseerde achterkant (logo).

Cadeaubon coaching voor Kelly Devreese – Puur Zelf Zijn

Cadeaubon met een knipoog naar de kleuren van Kelly’s logo, maar toch toepasselijk voor zowel mannen als vrouwen. Verder had Kelly mij gevraagd iets te doen met een ‘ronde’ vorm. 

 

 

Bedankingskaart kleur-en stijl advies Jouw Stijl

Sabien heeft net zoals ik een passie voor mooimaken, maar dan op een andere manier, nl. mensen meer in hun kracht brengen door hen te adviseren welke kleding, kleuren en make-up ze het beste dragen om hun persoonlijkheid volledig tot hun recht te laten komen. Ze wil elke ‘klant’ bedanken met een kaartje en vroeg mij dit te ontwerpen. Sabien wou een kinderlijke tekening (en geen schoonheidsideaal) en de kleuren van haar logo.

 

 

Uitnodiging lentefeest Stan & Vic

Stan & Vic zijn 2 hippe broers die samen hun lentefeest vieren. Vic houdt van groen en Stan van blauwgroen. Bij een feest horen vlaggen en ze zijn niet zo voor het stijve gedoe en kleuren liever buiten de lijntjes ;-), dus laat het maar speels zijn en loslopen.

 

Verjaardagskaart voor Talenten voor kindertolk en talentencoach Kelly Devreese

Ontwerp van een verjaardagskaart, die Kelly zelf kan personaliseren, door de naam, verjaardagsdatum, talenten in de cadeautjes te schrijven. Hiervoor gebruikte ik de kleuren van haar talentenatelier-logo, dat door een andere mooimaker is ontworpen!

 

 

Bedankings-en afscheidskaart voor Styx dirigent

Na 18 jaar dirigeren, gaf Arne het stokje door aan zijn opvolger. Het waren 18 mooie jaren waarin hij samen met de Styx leden een mooie groei en prachtige momenten kende. Ik ontwierp voor zijn laatste concert een kaartje om zijn percussionisten te bedanken.

 

 

Zin om samen te werken? Neem dan zeker vrijblijvend contact op.