Klanten vertellen

 

IMG_2083 2
IMG_1716 2
IMG_2134 2
IMG_1710
IMG_2063 2
IMG_2252 2
IMG_2078 2
26
22
33
24
23
30
25
19
31
20
29
21
32
16
28
17
27
18
IMG_1705
IMG_1716
IMG_1710 2
previous arrow
next arrow
 
Bieke:

Ik pieker zelden nog (of ben me er sneller van bewust en weet beter wat te doen om dit te shiften). 𝗭𝗼 𝗯𝗲𝘃𝗿𝗶𝗷𝗱𝗲𝗻𝗱 𝗼𝗺 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗱𝗲 𝗯𝗮𝗮𝘀 𝘁𝗲 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝗵𝗼𝗼𝗳𝗱.

Ik maak bewustere keuzes, weeg meer af waar ik ja of nee op zeg en waar ik prioriteiten leg. Daardoor voel ik 𝗺𝗶𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗱𝗿𝘂𝗸 op mij en word ik meer eigenaar van mijn leven. 

Sinds de start van mijn traject 𝗻𝗼𝗴 𝗴𝗲𝗲𝗻 𝗲𝗻𝗸𝗲𝗹𝗲 𝗸𝗲𝗲𝗿 𝗲𝗲𝗻 𝗮𝗮𝗻𝘃𝗮𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗼𝗳 𝗰𝗼𝗻𝗳𝗹𝗶𝗰𝘁 gehad heb zoals ik die vroeger kon hebben. 

Ik voed me meer met de zaken die mij inspireren. 

Ik neem zelf actie om een leven te leiden zoals ik het wil. 𝗜𝗸 𝗹𝗮𝗮𝘁 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝗴𝗲𝗹𝘂𝗸 𝗻𝗶𝗲𝘁 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗮𝗳𝗵𝗮𝗻𝗴𝗲𝗻 𝘃𝗮𝗻 𝗲𝗲𝗻 𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿.

Als moeder volg ik 100% mijn gevoel en kan nu 𝘇𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿 𝘀𝗰𝗵𝘂𝗹𝗱𝗴𝗲𝘃𝗼𝗲𝗹 of tegenaanval ander advies naast me neer leggen.

Op het werk krijg ik de reactie dat ik zo goed geworden ben in dingen 𝗹𝗼𝘀𝗹𝗮𝘁𝗲𝗻. Daar voel ik zelf ook dat ik 𝗺𝗶𝗻𝗱𝗲𝗿 𝘀𝘁𝗿𝗲𝘀𝘀 ervaar. 

De grootste 𝘃𝗲𝗿𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗺𝗶𝗷𝗻 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗻𝗲𝗿, is mijn manier van communiceren naar hem toe en mijn verwachtingen anders leggen.

K: Het groeitraject  hielp verankeren van bepaalde technieken naar vaste gewoontes.  Mijn leven is rustiger geworden, ik heb voor het eerst sinds tijden goede weekends, zonder dat er iets veranderd is aan mijn situatie of naasten. Ik merk verschil bij mezelf, ik zak steeds dieper in zelfacceptatie, door te gaan kijken naar mezelf, wat er speelt, wat ik doe. Ook al loopt nog niet altijd alles zoals ik het zou willen, door mezelf te stretchen ipv me weg te cijferen of op te dringen, behoud ik de verbinding met mezelf en mijn omgeving. Ik kan mezelf nu op de eerste plaats zetten, zonder het gevoel te hebben egoïstisch te zijn. Hade is een coach die regelmatig in-checkt uit zichzelf. De waarde hiervan is enorm. Ze is ook open en toegankelijk, er is niets dat ik niet zou durven vragen. 

K: Ik had een situatie die mij vroeger echt helemaal van slag zou gebracht hebben. Nu ben ik er helemaal anders mee kunnen omgaan. Daaraan merk ik dat ik gegroeid ben, als mama, als vrouw, als Katrijn. Jouw cursus doet dus wat ie belooft!

A: Het groeitraject brengt me veel. Er bewust voor kiezen, brengt me al in beweging. Die beweging is precies wat nodig is om verandering in te zetten. Jouw persoonlijke afstemmen en betrokkenheid, maken het traject ontzettend verdiepend. Het is een reis waarin iedereen meegaat op haar eigen persoonlijke manier. Duizendmaal dank voor dit. En voor dat je bent wie je bent.

S: Hade herinnerde me aan wat me echt energie geeft om op te laden. Dat zetje had ik nodig om die momenten opnieuw te integreren in mijn leven.