Portfolio

Hade C staat voor originele creaties voor bijzondere wensen & mensen. Benieuwd naar mijn creaties naast de wenskaarten? Deze vind je hier! 

 

Cadeaubon coaching voor Kelly Devreese – Puur Zelf Zijn

Kelly is een top-madam naar mijn hart! En deze opdracht was een specialleke, gezien het mijn eerste grafische opdracht was. Ik ontwierp een cadeaubon met een knipoog naar de kleuren van Kelly’s logo, maar toch toepasselijk voor zowel mannen als vrouwen. Verder had Kelly mij gevraagd iets te doen met een ‘ronde’ vorm. Heel dankbaar om hiervoor ook met woordkunstenaar Elfi Vandenabeele te kunnen samenwerken.

 

 

Bedankingskaart kleur-en stijl advies Jouw Stijl

Sabien heeft net zoals ik een passie voor mooimaken, maar dan op een andere manier, nl. mensen meer in hun kracht brengen door hen te adviseren welke kleding, kleuren en make-up ze het beste dragen om hun persoonlijkheid volledig tot hun recht te laten komen. Ze wil elke ‘klant’ bedanken met een kaartje en vroeg mij dit te ontwerpen. Sabien wou een kinderlijke tekening (en geen schoonheidsideaal) en de kleuren van haar logo.

 

 

Uitnodiging lentefeest Stan & Vic

Stan & Vic zijn 2 hippe broers die samen hun lentefeest vieren. Vic houdt van groen en Stan van blauwgroen. Bij een feest horen vlaggen en ze zijn niet zo voor het stijve gedoe en kleuren liever buiten de lijntjes ;-), dus laat het maar speels zijn en loslopen.

 

Verjaardagskaart voor Talenten voor kindertolk en talentencoach Kelly Devreese

Kelly is naast coach voor ouders en (jong)volwassenen ook kindertolk en geeft, samen met haar zus Tessa, talentenateliers, waarin ze jongens en meisjes van 6 tot 12 jaar laten ontdekken hoe ze kunnen stralen in hun krachtige ‘zijn’. Voor die talenten ontwierp ik een verjaardagskaart, die Kelly zelf kan personaliseren, door de naam, verjaardagsdatum, talenten in de cadeautjes te schrijven. Hiervoor gebruikte ik de kleuren van haar talentenatelier-logo, dat door een andere mooimaker is ontworpen!

 

 

Bedankings-en afscheidskaart voor Styx dirigent

Na 18 jaar dirigeren, gaf Arne het stokje door aan zijn opvolger. Het waren 18 mooie jaren waarin hij samen met de Styx leden een mooie groei en prachtige momenten kende. Ik ontwierp voor zijn laatste concert een kaartje om zijn percussionisten te bedanken.

 

 

Zin om samen te werken? Neem dan zeker vrijblijvend contact op.