Klanten vertellen

 

26
22
33
24
23
30
25
19
31
20
29
21
32
16
28
17
27
18
previous arrow
next arrow
 

K: Het groeitraject bracht me heel veel bewustwording. Het hielp ook verankeren van bepaalde technieken naar vaste gewoontes. Ik voel groei in het zakken in mezelf, in het loslaten, de cirkel van invloed/betrokkenheid was voor mij een grote spiegel. Mijn leven is rustiger geworden, ik heb voor het eerst sinds tijden goede weekends, zonder dat er iets veranderd is aan mijn situatie of naasten. Ik merk verschil bij mezelf, ik zak steeds dieper in zelfacceptatie, door te gaan kijken naar mezelf, wat er speelt, wat ik doe. Ook al loopt nog niet altijd alles zoals ik het zou willen, door mezelf te stretchen ipv me weg te cijferen of op te dringen, behoud ik de verbinding met mezelf en mijn omgeving. Ik kan mezelf nu op de eerste plaats zetten, zonder het gevoel te hebben egoïstisch te zijn. De zoom sessies bieden een veilige plek en ruimte om mijn eigen troebele mist te spuien zodat er helderheid kan komen. Hade is een coach die regelmatig in-checkt uit zichzelf. De waarde hiervan is enorm. Ze is ook open en toegankelijk, er is niets dat ik niet zou durven vragen. Ook al is het een groepstraject, ze begeleidt echt wel persoonlijk.

K: Ik had een situatie die mij vroeger echt helemaal van slag zou gebracht hebben. Nu ben ik er helemaal anders mee kunnen omgaan. Daaraan merk ik dat ik gegroeid ben, als mama, als vrouw, als Katrijn. Jouw cursus doet dus wat ie belooft!

T: Bedankt voor het traject, het heeft me zeker bewuster naar dingen doen kijken, doen nadenken en stilstaan. Er was veel weerstand in het begin. En ik ben nog altijd geen hoogvlieger wat betreft gronden en mediteren. Maar ik haal er voor mezelf echt heel waardevolle dingen uit.

T: Ik ben dankbaar voor de inzichten die ik met de hulp van Hade gekregen heb. Weer een stap verder in mijn persoonlijk groeitraject.

M: Wat ben ik dankzij het online traject aan het groeien, dat voel ik zo.

K: Als ik moeilijke situaties heb, kunnen die mij soms naar een dieptepunt brengen. En toch voel ik meer vertrouwen en zie ik mijn groei en daar heeft het groeitraject en Hade als coach absoluut een verdienste in.

A: Het groeitraject brengt me veel. Er bewust voor kiezen, brengt me al in beweging. Die beweging is precies wat nodig is om verandering in te zetten. Jouw persoonlijke afstemmen en betrokkenheid, maken het traject ontzettend verdiepend. Het is een reis waarin iedereen meegaat op haar eigen persoonlijke manier. Duizendmaal dank voor dit. En voor dat je bent wie je bent.

K: Ik voelde de warmte en hou die vast. Ik voel al barsten in mijn muur hier thuis. Ik probeer mijn angst niet de bovenhand te laten nemen. De inzichten die ik tot nu al heb, had ik nooit zo snel alleen kunnen inzien. Dank je wel.

K: Je zegt en deelt zoveel waardevols! We zijn nog maar aan week 3 van het traject, maar ik voel me groeien, iedere keer als ik in de groep vertoef en aan de slag ga met de content.

M: Ik ben vandaag weer een inzicht en enkele concrete handvaten rijker. Ik beluisterde ook de meditatie en wat was die krachtig. Dit in combinatie met jouw feedback, maakt het helemaal duidelijk.

G: De inzichten die Hade mij deelde, helderden veel voor mij op. Ik begrijp nu veel beter het verschil tussen mij en mijn partner ook

S: Hade herinnerde me aan wat me echt energie geeft om op te laden. Dat zetje had ik nodig om die momenten opnieuw te integreren in mijn leven.

L: Ik vind heel veel steun, moed en herkenning in waarmee Hade bezig is.