Gratis Groei Gesprek

Voor wie?

  • Je bent een ambitieuze vrouw, hebt iets in de wereld te zetten. Je houdt veel ballen in de lucht en wil àl jouw rollen meer vanuit joy, ease, flow en gratitude beleven.
  • Je zoekt een manier om meer rust te ervaren, minder geleefd te worden en evenwicht te vinden in alle rollen, op een manier die klopt voor jou, van binnenuit, niet vanuit het willen fixen van dingen uit het verleden of druk van buitenaf / maatschappelijke normen.
  • Je wil vanuit verbinding met jezelf, verbinden met de ander (je partner, kind, collega’s, team, familie, …).
  • Jouw tijd is kostbaar. Je wil hem dus optimaal en kwalitatief benutten. 
  • Persoonlijke groei/ontwikkeling is niet nieuw voor je. En tegelijk blijf je zoeken naar ‘the missing link’ eindelijk impact te voelen en alles wat je al weet, concreet toegepast zien in je leven.

Ben jij bereid om te investeren, in een nieuw fundament, zodat bovenstaande voor jou mogelijk wordt?

Praktisch

Dan is het invullen van deze vragenlijst een eerste stap. Dit helpt me ons gesprek optimaal voor te bereiden, waarin we kijken naar je uitdagingen en verlangens, en ik je vertel welke mogelijkheden ik voor je zie. Het gesprek verloopt via Zoom en duurt +/- 45 minuten.

 

Hieronder kan je meteen jouw gratis groei-gesprek boeken. Vind je geen geschikt moment, mail me dan op hello@hade-c.be. Moest ik vanuit je antwoorden op de vragen twijfelen of je in aanmerking komt, dan zal ik je zelf persoonlijk terug contacteren om af te stemmen.