Groeitraject DRAAGjeKRACHT

Herken je het volgende?

Je bent dolgraag mama. En tegelijk voel je: ik ben méér dan dat. Je wil dingen in de wereld zetten, ook naast het moederschap.

Fulltime moederen, is precies een stukje van jezelf niet laten leven. En tegelijk voel je tweestrijd, met die portie mom guilt… .

Wel, het hoeft niet of/of, maar het kan: én/én. 

Misschien maakte dat moederschap ook wel stukjes in jezelf wakker, die je eerder nog niet had ontmoet. En raken die bengels van je, gevoelige snaren, waarvan je niet goed weet: wat moet ik hier mee.

I’ve got you!

Hoe zou het zijn om als stress, piekergedachten, spanningen, oordelen, twijfels, … zich voordoen, je die direct kan voorleggen aan iemand die met je meedenkt zonder oordeel?

Hoeveel opluchting zou jou dat geven? En rust ook, het gevoel er niet alleen voor te staan? Zodat je meer ontspannen jouw verschillende rollen kan vervullen? Voel dat maar eens, het is mogelijk!

Dat is het bijzonder waardevolle aan dit groeitraject. Jij geniet gedurende 6 maanden van mijn ondersteuning, via individuele sessies & via whatsapp/signal support.

Zodat we snel kunnen schakelen en leren surfen op de golven des levens: de “downs” (en schuld/schaamte gevoelens) zijn veel minder diep en lang aanwezig en de “ups” worden groter en langer. Resultaat: meer tijd en energie voor de dingen die er écht toe doen.

 

Ik neem je graag mee op reis. Een reis waarin je terug leert verbinden met jezelf via je innerlijk kind, zodat jij groei, rust, balans en kracht uitstraalt. 

In àl je rollen.

En ik ga eerlijk zijn: het is geen lay back and relax reis.

En tegelijk: het is ZO mogelijk. vanuit joy, ease, flow, gratitude

en met als basis: connection.

Resultaat: Jij in je volle kracht als vrouw én als moeder. Jij die jouw plek ten volle durft innemen. Zodat je niet het gevoel hebt geleefd te worden. Maar zelf ten volle leeft en ook voorleeft wat je jouw kids wil meegeven. 

Want hé, ze worden zo snel groot, onze kids. De tijd vliegt. Dus je hebt geen tijd te verliezen. Het is nu dat de basis wordt gelegd voor hun veilige hechting, hoe zij in het leven staan, hoe ze leren omgaan met emoties, hoe ze communiceren, of ze een hoog of laag zelfbeeld hebben en durven gaan voor hun dromen, … . 

En in dat voorleven, heb jij als mama een belangrijke rol te spelen. Kinderen doen niet wat wij zeggen dat ze moeten doen. Ze doen wat wij doen.

Katrijn vertelt hierover:

Als ik me onrustig voel, ga ik doorvoelen van wat ik precies voel:  welke specifieke emotie, wat wil die mij vertellen en welke behoefte schuilt hierachter. Vervolgens neem ik eigenaarschap, waardoor ik de onrust kan kaderen en mijn manieren heb om ermee om te gaan.

Als Simon lastig gedrag stelt, kijken we doorheen dat gedrag kijken naar de onderliggende behoefte. Als hij overweldigd wordt door grootste emoties en er intense huilbuien volgen, voel ik me nu zekerder om hier mee om te gaan.

 

Vraag nu je gratis groei-sessie aan,

niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kids.

Deze 1-1 ondersteuning – gecombineerd met m’n online groeitraject – vormen jouw nieuwe fundament. Zodat je meer rust en balans ervaart, en jouw én/én verhaal  in harmonie kan waarmaken. 

De pijlers waarop dat fundament gebouwd is, zijn bewust zijn en verbinding en innerlijk kind werk.

Thema’s die aan bod komen in het groeitraject:

 • bewuster leven zodat je niet langer op automatische piloot meegaat in de rush
 • contact maken met je gevoel, weten wat je nodig hebt en daar eigenaarschap voor nemen (dus zorgen dat je ook krijgt wat je nodig hebt 😉)
 • je (pieker)gedachten de baas zijn, zodat daar geen verloren tijd en energie naar toe gaat
 • verbindend relateren en communiceren met jezelf en van daaruit ook met je kind en je partner, collega, … zodat er minder spanning en discussies zijn, maar je begrepen wordt en ook de ander begrijpt. Zodat iedereen duidelijk weet wat er van hem/haar verwacht wordt ook.
 • triggers en patronen herkennen en er mee aan de slag gaan, zodat je niet elke keer opnieuw hetzelfde tegenkomt, maar ze laag voor laag doorbreekt
 • je kleine kind-stuk omarmen en helen
 • zelfzorg, een dagelijkse routine die werkelijk het verschil maakt, zodat je energie hebt om die ballen in de lucht te houden

Verbinding, draagkracht, balans tussen al je rollen en in je gezin: het kan! Wil je weten hoe, boek dan hier je gratis groei-sessie.

De inhoud van dit traject:

 • Een online groeitraject (via korte video’s, audio en een groeiboek): een duidelijke en behapbare structuur, een mix van theorie & opdrachten, concreet toepasbaar zodat je werkelijk het verschil voelt in je dagelijkse leven. De content blijft 6 maanden ter beschikking.
 •  Meditaties, energetische en gevoelsoefeningen om jouw proces te ondersteunen
 • Verbinding met gelijkgezinden in een besloten facebook groei-groep, waar je mij als mentor ook kan bereiken
 • Spiegelsessies en masterclasses

 

BONUS

 • Een welkomst-groeipakket in jouw brievenbus 

 

 • Heb jij goesting om JOUW plek helemaal in te nemen? 
 • Om van jouw én/én verhaal realiteit te maken?
 • Ben je bereid om hier in te investeren?

Vraag dan nu je gratis groei-sessie aan. Daarin zoomen we in op jouw uitdaging, bekijken we jouw verlangen en zoeken we een manier om hier naartoe te groeien.